måndag 9 december 2019

Suzuki Grand Vitara får rejäla backljus

Original backljuset på Suzuki Grand Vitara lyser ruskigt dåligt. Jag tror att lampjäveln som sitter där  bara är till för att varna andra att jag backar, för är det mörkt ute så ser jag inte ett jävla piss bakåt. 
(Jag har dessutom tonade rutor) Så jag tröttnade på det i somras. 
Jag beställde led backljus från Kina och har tänkt montera dom länge nu men inte blivit av förrän i fredags. 

Ledlamporna hade jag inte ens packat upp innan så när jag väl gjorde det så insåg jag att detta är ren jävla skit till lampor. Inte vattentäta, plast, och lyser sämre än ett jävla stearinljus. Jaha jaja så kan det gå när man ska va snål tänker jag...Okej surfar in på Xenonhusets hemsida och hittar riktiga grejer. Nämligen likadana som jag för 3 år sedan monterade på trailern och dom lyser som satan och dom fungerar än. Va bra pris på dom med, tydligen någon rea för ordinarie pris är ca 399 kr/st men nu 99 kr/st. Beställer dom och tänker att jag börjar med att dra lite kablar osv så kan ja göra klart på måndag då jag hämtat ut dom på posten. 
Och idag efter jobbet så gjorde jag klart det sista och jävlar vad bra dom är och lyser upp hela gårdsplan så nu ser man ordentligt när man ska backa. 

PS. jag har kopplat ur original backljus så slipper den dra ström och belasta säkringen i onödan.

Länkar och bilder nedan. Är svårt att visa hur bra dom verkligen lyser men det är djävligt bra kan jag säga.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar