måndag 16 april 2018

Premiär fiske i Mälaren 2018

Våren är ju djävligt sen i år. Men igår 15/4-2018 så kunde jag komma ut med båten utanför Enköping.
Med i båten vad även två av mina Team polare Jan Syren och Johan Lundstöm.
Men det va väldigt svårfiskat pga att stora delar av mälaren fotfarande är frusen så vi hade ett mycket begränsat område att fiska på, sen är det en jävla massa flytvass i vägen också.

Men vi visste att det skulle bli trögt. Detta va mest en stund på sjön för att stilla abstinensen samt testa nya utrustningar och se så att båten fungerar som den ska inför säsongen. Samt snacka ihop oss om framtida tävlingar i vår.

Även om fisket va trögt så hade vi en mycket trevlig dag på sjön med många skratt. Tror dock Johan va rejält trött fram på dagen eftersom han kom direkt från ett nattpass på arbetet. Riktig krigare den där Johan.

Så fick vi någon fisk då..Ja en liten skit lyckades jag fånga som även blev den enda fisken för dagen.
Härlig bild på mig med lillgäddan medans någon berättar något roligt så man skrattar brallorna av sig.


Iallafall så gick allt bra, alla grejer o beten fungerar som dom ska, Båten fungerar som den ska. Så nu siktar vi in oss på söndagen 22/4 då vårat team "Team Wolf Pike" ställer upp med 2 st båtar i tävlingen Edsviken Pike Open. Ska bli riktigt roligt vare sig vi kommer sist eller först (sist kommer vi inte) 

Vi fiskar för att det är det roligaste som finns, för gemenskapen, för att rensa hjärnan från vardagens vanliga bestyr, för att komma ut i naturen och på sjön. Och självklart för att fånga så stor fisk som det bara går.

Nu är säsongen 2018 iallafall igång och det ska bli helt underbart att få vara på sjön varje helg + dagar därimellan. 

/Skitfiske på er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar