fredag 29 december 2023

Sena julklappar till mig själv

Köpte 2st julklappar till mig själv i år. 2 saker jag verkligen behöver men jag har väntat tills nu för att priset ska gå ner på produkterna. Är dyrt ändå så när båda klapparna är 500 kr billigare per st än i höstas så tyckte jag det vad dags.

Den första är en knivslip. Jag hatar verkligen att ha slöa knivar i köket och den knivslipen jag har haft innan har jag nött ut och efter en del läsande av tester på olika knivslipar så för valet på en Vulkanus Professional VG2 och den är smått fantastiskt bra. Knivarna blir galet vassa på 30 sec. 

Det andra jag behövde va ett par vattentäta byxor till fisket. Jag har 2 par sedan tidigare i olika modeller som tål olika mycket vatten men ena paret börjar bli väldigt slitna så dom får gå i soporna. Det är så med funktions memran i kläderna att det nöts ut med åren, material såsom goretex osv håller inte tätt för alltid hur noga du än är med kläderna. Och då man som jag har en kropps form som en T-Rex eller Taxben som en del säger så är det inte alltid lätt att hitta bra storlekar men dom här byxorna i storlek D108 passade perfekt.. Väldigt sköna och inte så bulkiga byxor, mjuka ocj följsamma men så är dom egentligen till för jakt men vad fan gör det. Vattenpelare ska vara 20.000 på dom vilket är mycket bra. Sen får vi se om dom verkligen håller måttet, det är en sak på pappret en annan i verkligheten. Fabrikatet är P4H Hunters Elit Black Camo och dom har fått väldigt bra recensioner.

Iallafall så 2 bra julklappar till mig själv.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar