lördag 19 maj 2018

Trehärarslaget del 1 - en utmanartävling



Idag körde vi Trehärarslaget - en utmanartävling som Stoner Lures dragit igång sjukt bra initiativ..

Det va gänget Fiske fur alle som är grymma fiskare som även driver en grym hemsida/blogg samt vi WolfPike och så klart StonerLures som vad inbjudna till denna 3 båtars vänskaps tävling.


Det är Jan Syren som har haft kontakten med dessa sköna gubbar från mitt / vårat team. Start punkten vad Skoklosterslott i Mälaren där vi samlades vid 8 tiden 8,30 startade vi fisket och höll på till 16.00.

Förhållanden va allt annat en bra, Vinstilla och strålande sol men va fan det är ju lika för alla och detta är ju en vänskaps tävling som vi kommer fortsätta att köra i olika vatten framöver. Iallafall så va det väldigt mycket smått ingen av lagen drog upp en gädda över metern.


Men många skratt o roligt på sjön räcker långt. Det blev priser till vinnarna StonerLures. Och Jan bjöd på en fantastisk Lunch efter fisket me potatis och lamm färsbiffar.


Det här är sånt jag älskar, sköna initiativ och fiske med goa människor som tar fiske som vi gör ..Gemenskap, fiske ,natur, o ha trevligt. Visst vill vi ha feta gäddor..självklart . Men vi grinar inte för vi blankar 1 dag eller 2. det är så fiske ska vara och är för dom flesta.


Hur gick det då i tävlingen ?

Team stonerLures kom på 1:a plats

Team WolfPike på 2:a plats

Fiske Fu rAlle på 3:e


Men det va väldigt tajt mellan lagen skilde inte många centimetrar..

Tro det kommer mer info på uppsala pike brigade hemsida på facebook. Sök på Trehärarslaget på den sidan.






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar