måndag 7 mars 2022

Det är mycket som är skit nu i världen och Sverige

Härligt med Måndag igen. Solen skiner, katterna springer runt som galningar, för dom är livet som vanligt, inga bekymmer, härliga platser att vila på och får god mat Nöjda o belåtna. Men vi andra känner att det är nog inte så härligt som vid en första anblick. Jag brer lite mackor och häller upp kaffe och tar första klunken så kroppen kommer i rytm hinner inte ens äta alla mackorna innan det är dags att skita. Märkligt att kroppen ska va så jäkla punktlig på detta varje morgon. Tillbaks från porslinstronen häller jag upp mer kaffe och börjar kolla nyheterna. Det första jag ser är att bränslepriserna nått nya nivåer igen. Dieseln över 25 kr och den dåliga bensinen 95 e10 över 22 kr vilket betyder att 98 oktan är över 23 kr. Vad i helvetes jävla satans skit. Nästa man läser är att elen även den slår nya rekord, uppemot 6 kr kWh. Är detta ett skämt...nä tydligen inte. Men med denna otroligt inkompetenta sosse regering som vi har är det väl inte att förväntas annat. Dom har verkligen kört detta land Sverige rätt i botten och stannar inte heller utan gräver sig djupare ändå. Hur i helvete kan någon som är i sina fulla sinnesbruk fortfarande rösta på detta parti för att inte tala om idioterna i miljöpartiet. Kan ju inte finnas en enda arbetare som tycker sossarna gör något för dom, för allt straffas. Precis allt.


Högre skatter på mat och varor.

Världens högsta skatter på drivmedel.

Avdrag för resor till och från jobbet ska ändras/tas bort så dom som inte har bil och pendlar med buss och tåg dom ska få avdraget istället...

Vi har ett av världen högsta priser på el.

Vi stänger ner och vägrar använda kärnkraft. Vindkraft ska vi ha. Synd att det inte blåser lagom jämt.

Bönder, åkerier, mindre företag, Vanliga arbetare som måste jobbpendla med bilarna har inte råd att längre tanka sina fordon. Det är lönsammare att stanna hemma och leva på bidrag.

Köpa elbil javisst men om du inte bor i städer så är det kört på den fronten du har inte laddstationer tätt nog. Och det går inte att ha elbil som arbetsfordon i större utsträckning.

Lönerna hålls nere.

Pensionerna rasar i värde.

Inflationen går spikrakt upp och med det snart höga räntor.

Kriminaliteten är högre än någonsin och tilltar.

Brist på lärare, poliser sjukhuspersonal, tandläkare, brist på övrig blåljuspersonal, och vad jag ser och hör så är det brist på arbetare i många fabriker och brancher och detta för att det är för långa pendlingsavstånd och brist på kommunala färdmedel att åka bil är för dyrt.

Vi ger bort enorma summor i bistånd till länder som inte ska ha bistånd istället för att rusta upp vårat land.

Vi tar in invandrare från vart som helst utan att ställa frågor eller ställ krav. Kom in bara vi betalar. Vilka tror ni är arbetslösa och har skyhöga bidrag och röstar på sossarna...Fundera på det.

Sen är det ju detta jävla förfärliga krig i Ukraina som en jävla dåre till president startat som ingen vet hur det ska sluta eller eskalera mera. Om ni trodde Covid 19 åren va skit så håll i er för det kommer bli värre. Märk mina ord.


Fy fan vad bitter jag låter nu. Och ja just nu är jag jävligt less på det mesta. Det går inte längre att spara undan pengar varje månad till en regnig dag. Det är skyfall nu och man får gräva ur sparkontot. Men när det är tomt då när allas sparkonton är tomma, när låneräntorna är på 10X dom nivåerna vi har idag. Vad gör du då. ?


Klart som fan jag är bitter och förbannad: Det borde du med vara. Om du inte är en som röstat för detta och kommer fortsätta rösta för detta då är du säkert jättenöjd. !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar